Fod
Boldøvelse
Knæ
Skulderundersøgelse

 

Idrætsklinik

Formålet med Idrætsklinikken er at forebygge, træningsoptimere og skadesbehandle idrætsudøvere og motionister. Har du en nyopstået skade, et behov for genoptræning eller en gammel skade, der stadig volder dig problemer? Så kan vi hjælpe dig.

Vores team af erfarne idrætsbehandlere består af kiropraktorer, fysioterapeuter og massør. Hver især har vi erfaring som aktive idrætsudøvere og som behandlere indenfor adskillige idrætsgrene. Vi stræber efter en grundig, kvalificeret og tværfaglig undersøgelse for at tilrettelægge den individuelle skadesbehandling til enhver idrætsudøver, på ethvert niveau. Vi anviser den korrekte træning eller korrigerer din igangværende træning.

Vi har diagnostisk ultralyd, så vi uden forsinkelse kan undersøge og diagnosticere akutte skader og på den måde igangsætte den rette behandling og/eller rådgivning med det samme.

Idrætsklinikken arbejder med at optimere specifikke bevægemønstre hos idrætsudøvere for derved at forbedre præstationer og resultater.

Idrætsklinikken har samarbejde med Odense Atletikklub, Odense Roklub, Otterup Håndbold m.fl.

Er din klub medlem af DGI, er der mulighed for tilskud til behandling ved fysioterapeut og kiropraktor. Spørg din behandler!

Behandlerne ved Idrætsklinikken gennemgår jævnligt supplerende efteruddannelse, bl.a. ved Dansk Idrætsmedicinsk Selskab, Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik og Fagforum for Idrætsfysioterapi.