Mere om fysioterapi
Mere om fysioterapi

MERE OM FYSIOTERAPI

 

I fysioterapien arbejder vi med at genskabe naturlige og smertefrie bevægelser.

 

Når du kommer til din første konsultation hos en fysioterapeut, taler vi først og fremmest om dine udfordringer. Samtalen kan hjælpe os med at forstå, hvilke gener du oplever, hvad omfanget af dit problem er, og derudover hvordan det kan være opstået.

 

Efter samtalen laver vi en bevægelsesundersøgelse og udfører nogle specifikke tests af de strukturer og muskler i din krop, som er relevante i forhold til dine udfordringer.

 

Alt dette medfører, at vi kan lave en plan for dit fysioterapeutiske forløb. Et sådant forløb kan være bygget op af en eller flere dele såsom rådgivning og vejledning i, hvordan du bedst forholder dig til dine udfordringer eller manuel behandling i form af triggerpunktsterapi, massage, mobilisering med mere. Der kan også indgå individuel øvelsesterapi og/eller superviseret træning på vore træningshold i forløbet.

 

Fysioterapien tager imod alle patienter, der

- kommer i klinikken første gang

- er eller har været i et kiropraktisk forløb

- ønsker genoptræning efter operation

 

I alle vore tværfaglige forløb, hvor kiropraktikken og fysioterapien kombineres, kan du som patient hos os forvente en tæt dialog mellem de forskellige behandlere.

 

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, Vestergade 11 - 5000 Odense C, Tlf. 66 12 23 82, E-mail: info@rygklinik.dk