Massage
Ekstension
Rygcenteret

 

Massage m.m.

For en del problemstillinger gælder det, at der er udprægede muskulære spændinger, der kræver særlig opmærksomhed. I sådanne tilfælde anbefales patienten massage hos en af Rygcenterets fysioterapeuter, der via tæt dialog med de andre behandlere ved, hvad der især skal fokuseres på. Længden af massagen varierer fra 30 til 60 minutter, hvilket afgøres i samråd med massøren.

Man skal selv medbringe et håndklæde til at ligge på. Alternativt kan det lejes for kr. 20,-

Det er også muligt at få velværemassage på Rygcenteret. Kontakt receptionen for at booke en tid.

Flere af Rygcenterets behandlere anvender akupunktur og/ eller dry needling i deres behandling. De bruger ikke nålene udelukkende ud fra den klassiske akupunktur men som et supplement til den øvrige behandling.

Hartvigsen & Hein har indgået aftale med Falck Healthcare om kiropraktisk behandling af patienter, der har lavet en aftale med Falck Healthcare herom. Ligeledes har er det muligt for kunder hos Falck Healthcare at modtage massage, fysioterapi og zoneterapi på Rygcenteret via Falck Healthscares øvrige behandlere.

Det er IKKE muligt for Falck Healthcare-kunder at bestille eller ændre tider ved at kontakte Rygcenterets reception. Al kommunikation skal foregå via Falck Healthcares Hotline.