Hvem er vi
Rygeksperter

PERSONLIG OG NÆRVÆRENDE INDGANGSVINKEL KOMBINERET MED HØJ FAGLIG EKSPERTISE OG NYESTE VIDEN

 

Vores klinik har eksisteret i mange år og er faktisk Odense ældste kiropraktorklinik.

I dag er vi tre medejere af Hartvigsen & Hein. Lisbeth Hartvigsen blev en del af klinikken i 1997 og overtog den i 2000. Tina Hein Lauridsen blev ansat i 2003, og i 2005 blev hun medejer. Vores tredje medejer, Jesper Hoeg, kom til klinikken i 2011 og har skabt stor succes med de fysioterapeutiske behandlingsresultater.

 

Vi er i konstant udvikling, og der indføres løbende nye undersøgelses-, behandlings- og træningsformer, således at vi altid kan tilbyde den bedste og mest nytænkende behandling af vores patienter.

I dag råder vi over syv behandlingsrum, en stor træningssal samt et nyt røntgenanlæg med digital fremkaldelse og udstyr til ultralydsskanning. Vi har med andre ord de bedste forudsætninger for at tilbyde dig den bedste tilgængelige behandling og et målrettet, effektivt behandlingsforløb.

 

Vi deltager løbende i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter, ligesom både Lisbeth og Tina er førende på deres felt og derigennem særdeles efterspurgte som både foredragsholdere og behandlere.

 

Vi plejer at sige, at vi tilbyder tradition og erfaring kombineret med nyeste viden – din garanti for et godt resultat.

 

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på siden, er du altid mere end velkommen til at ringe til os. Du kan også følge vores Facebook-side for gode råd og tips til, hvordan du selv kan forebygge og afhjælpe dine smerter.

 

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, Vestergade 11 - 5000 Odense C, Tlf. 66 12 23 82, E-mail: info@rygklinik.dk