Anders Madsen
Fysioterapeut Anders Madsen

ANDERS MADSEN

Fysioterapeut med stor viden om træning og tværfaglig behandling

Mailadresse: am@rygklinik.dk

 

Anders er 28 år og bosiddende i Odense. Han er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense i 2015. Han har arbjedet hos Hartvigsen & Hein siden 2016. Han arbejder sideløbende som fysioterapeut i KIApro – Center for sundhed, arbejdsliv og rehabilitering med primær-fokus på kroniske smertepatienter.

 

Anders har under sin uddannelse været og er fortsat tilknyttet Kerteminde Boldklub som fysioterapeut og bistår her med behandling, forebyggende træning og fysisk træning i både fodboldafdelingen (senior og U-hold) og håndboldafdelingen.

 

Anders er videreuddannet indenfor kinesiotape, dryneedling/akupunktur og manipulation og er for nyligt videreuddannet indenfor håndtering af knæsmerter hos unge. Han har specialiseret sig i smerte og træning og har de sidste 2 år været med i publiceringen af 2 videnskabelige artikler omkring træningens indvirkning på smerter med udgivelse i European Journal of Pain.

 

Anders er hos Hartvigsen & Hein 4 dage om ugen, hvor han beskæftiger sig med individuelle behandlinger samt holdtræning.

 

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, Vestergade 11 - 5000 Odense C, Tlf. 66 12 23 82, E-mail: info@rygklinik.dk