Tina Hein Lauridsen
Kiropraktor Tina Hein Lauridsen

TINA HEIN LAURIDSEN

Kiropraktor med helt særligt talent inden for baby- og børnekiropraktik samt ryglidelser

Indehaver Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik

Mailadresse: thein@rygklinik.dk

 

Tina Hein Lauridsen er 47 år, bosiddende i Tommerup, og en særdeles kompetent og erfaren kiropraktor.

 

Tina blev uddannet som kiropraktor i 1997 ved Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England, hvor hun udmærkede sig ved at afslutte sin uddannelse med det højeste karaktergennemsnit af alle færdiguddannede kiropraktorer det pågældende år. Hun blev herefter og arbejdede i England i et par år, inden hun vendte hjem til Danmark.

 

Tina har siden endt uddannelse taget en lang række kurser, der gør, at hun i dag besidder en enorm viden og erfaring, der kommer til udtryk i hendes fremragende behandlingsresultater.

 

I 2003 blev Tina tilknyttet Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, som dengang hed Kiropraktisk Klinik og var ejet af Lisbeth Hartvigsen, og Tina trådte efterfølgende i 2005 ind som medejer af klinikken.

 

Udover sit daglige virke i klinikken er Tina en efterspurgt foredragsholder og underviser. Hun har i mange år fungeret som beskikket censor i Klinisk Biomekanik/OSCE ved uddannelsen i Klinisk Biomekanik på Syddansk Universitet, ligesom hun også er godkendt som kiropraktortutor med henblik på ansættelse og undervisning af turnuskandidater. Hun er desuden ansat som klinisk lærer i kiropraktorpraksis ved Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet.

 

Tina deltager kontinuerligt i forskningsprojekter, og Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik har siden 2009 været tilknyttet Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik som forskningsklinik.

Tinas faglige kompetencer spænder vidt, og hun er ekstremt grundig og dedikeret i sit arbejde.

Derudover er Tina helt eminent inden for babykiropraktik og behandling og diagnosticering af børn i det hele taget – i foredragssammenhæng er hun derfor også meget brugt inden for dette felt, i særdeleshed af sundhedsplejersker.

 

Tinas grundighed og ekspertise kombineret med hendes tillidsvækkende, omsorgsfulde og unikt hjertevarme personlighed betyder, at ikke kun børn finder en enorm tryghed i hendes tilgangsvinkel og behandling – som forælder er man aldrig i tvivl om, at ens barn er i de bedste hænder, ligesom patienter, som indledningsvist måske er en anelse nervøs omkring kiropraktisk behandling, med det samme føler sig enormt trygge i Tinas hænder. Tina har desuden mange års erfaring i tværfaglig behandling og er derfor yderst kompetent, når det kommer til at koordinere et samlet behandlingsforløb, hvor man som patient føler sig yderst tryg og på rette spor hele vejen igennem.

 

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, Vestergade 11 - 5000 Odense C, Tlf. 66 12 23 82, E-mail: info@rygklinik.dk