kristina-kiropraktor

Kristina er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2001 og har tidligere bl.a. arbejdet i privat kiropraktor-praksis i Middelfart. Kristina startede hos Hartvigsen & Hein i sommeren 2013.

Hun har løbende deltaget i mange efteruddannelseskurser indenfor bl.a. dry needling, som hun bruger meget i det daglige arbejde. Hovedvægten har dog ligget på undersøgelse og behandling af børn. Hun har holdt foredrag for sundhedsplejersker, læger og mødregrupper om børns bevægeapparat, og hvad problemer her kan have af konsekvenser, og hvad kiropraktik kan gøre.

Den store passion for børns helbred var hovedårsagen til, at hun begyndte at interessere sig for forskning. Siden marts 2012 har hun derfor været deltidsansat som PhD-studerende på Svendborg-projektet, hvor hun er med til at undersøge skolebørn for smerter i ryg og nakke. Formålet er at se, hvordan børn reagerer på kiropraktisk behandling.

Kristina er således en yderst erfaren og kompetent kiropraktor, der er vant til at behandle folk i alle aldre lige fra spædbørn til de ældre. Hun er specialuddannet til at foretage Udvidet Lænderygsundersøgelse (ULRUS) via henvisning fra praktiserende læge.

Tilbage til oversigt