lisbeth-kiropraktor

Lisbeth Hartvigsen er kiropraktor og daglig leder hos Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik. Ud over det daglige arbejde på Rygcenteret er Lisbeth ph.d.-studerende på halv tid. Hun forsker i rygsygdomme.

Lisbeth har deltaget i utallige efteruddannelseskurser og forløb. Hun har undervist som ekstern lektor ved Syddansk Universitet Odense, undervist kiropraktorer under turnusuddannelse og er klinisk lærer i kiropraktorpraksis. I en årrække har hun været praksiskonsulent på Rygcenteret i Ringe og i Region Syddanmark, hvor hun blandt andet har været med til at udforme regionens ambitiøse forløbsprogram på rygområdet (hvilke tilbud skal man kunne forvente som rygpatient i Region Syd, og hvornår). Lisbeth er flittig foredragsholder og har holdt en lang række foredrag og kurser for læger, tandlæger, kiropraktorer, fysioterapeuter, sundhedsplejersker, konsultationssygeplejersker, praksissekretærer og lægmand. Hun er specialuddannet til at foretage Udvidet Lænderygsundersøgelse (ULRUS) via henvisning fra praktiserende læge.

Lisbeth Hartvigsen er uddannet kiropraktor i USA i 1990. Fra 1990-1997 arbejdede hun i en større tværfaglig klinik i Lyngby. Lisbeth flyttede i 1997 til Odense, hvor hun i år 2000 overtog kiropraktisk klinik i Kongensgade, som i 2011 flyttede til Vestergade 11.

 

Tilbage til oversigt