martin-kiropraktor

Martin Juulager er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2006. Efter endt uddannelse praktiserede Martin i Vejen fra 2006 til 2009. Fra 2009 til 2011 arbejdede han i Sorø, hvor Martin var med til at opbygge en tværfaglig klinik. Martin bruger tværfagligheden i sin behandling med akupunktur/dry needling og trykpunktsmassage. Martin har efteruddannet sig i evidensbaseret akupunktur på Sheffield I niveau og dry needling. Han blev i januar 2013 færdiguddannet i ultralydsundersøgelse EFSUM level 1, hvilket berettiger ham til at udføre ultralydsundersøgelser, der er tilskudsberettigede fra den offentlige sygesikring.

Under kiropraktorstudiet vedligeholdte Martin sin massøruddannelse fra 1998 ved at massere i bl.a. Falck Healthcare. Både før og under studiet har Martin haft ansvaret for vejledning af patienter i stabilitetstræning på kiropraktiske klinikker blandt andet ved Hartvigsen & Hein.

På den tværfaglige klinik i Sorø tog Martin del i udviklingen af en løbeklinik med vejledning og behandling af løbere på både motions- og konkurrenceplan. Tanken om at nakke- og rygproblemer kan være tæt forbundet med dysfunktioner i fødder, knæ, etc. præger Martins syn på den kiropraktiske behandling.

Martin har erfaring med behandling af børn og har holdt foredrag for sundhedsplejersker om kiropraktisk tilgang til behandling af spædbørn. Han er censor ved kiropraktoruddannelsen på Syddansk Universitet, ekstern lektor ved Syddansk Universitet samt klinisk lærer i kiropraktorpraksis.

Tilbage til oversigt