tina-kiropraktor

Tina Hein Lauridsen er kiropraktor og daglig leder hos Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik. Ud over arbejdet på Rygcenteret er hun censor på kiropraktoruddannelsen på Syddansk Universitet, klinisk lærer i kiropraktorpraksis, ligesom hun underviser kiropraktorer under turnusuddannelse.

Tina har kontinuerligt deltaget i efteruddannelseskurser og –forløb, ligesom hun har holdt adskillige foredrag for bl.a. læger, sundhedsplejersker, alternative behandlere, mødregrupper og andre. Hun interesserer sig for at arbejde med både små og større børn, hvorfor hun har taget adskillige efteruddannelseskurser inden for dette område. Hun er specialuddannet til at foretage Udvidet Lænderygsundersøgelse (ULRUS) via henvisning fra praktiserende læge.

Tina er uddannet kiropraktor i England i 1997 og arbejdede efterfølgende 2 år nær Oxford. I perioden 2000-2003 arbejdede hun i Danmark på forskellige klinikker som både barselsvikar og ansat kiropraktor, hvorved hun fik mulighed for at stifte bekendtskab med flere forskellige måder at praktisere og drive klinik på. Tina indledte samarbejdet med Lisbeth Hartvigsen i 2003, og i 2005 blev hun medindehaver af Hartvigsen & Hein Kiropraktorerne, som i 2011 flyttede til Vestergade 11 og ændrede navn til Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik.

Tilbage til oversigt