Anders Madsen

Anders Madsen

Fysioterapeut med stor viden om træning og tværfaglig behandling

Mailadresse: am@rygklinik.dk

Anders er født i 1989 og bosiddende i Odense. Han er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense i 2015. Han har arbejdet hos Hartvigsen & Hein siden 2016. Han arbejder sideløbende som fysioterapeut i KIApro – Center for sundhed, arbejdsliv og rehabilitering med primær-fokus på kroniske smertepatienter og har her igennem stor erfaring med undersøgelse og rehabilitering i forbindelse med senfølger af hjernerystelse og piskesmæld.

Anders har under sin uddannelse været og er fortsat tilknyttet Kerteminde Boldklub som fysioterapeut og bistår her med behandling, forebyggende træning og fysisk træning i både fodboldafdelingen (senior og U-hold) og håndboldafdelingen.

Anders er videreuddannet indenfor kinesiotape, dryneedling/akupunktur og manipulation og er for nyligt videreuddannet indenfor håndtering af knæsmerter hos unge. Han deltager flere gange om året i kurser relateret til CFT – kognitiv funktionel terapi. Anders har specialiseret sig i smerte og træning og holder sig opdateret indenfor nyeste forskning om rygsmerter, træning og håndtering, og han har været med i publiceringen af 2 videnskabelige artikler omkring træningens indvirkning på smerter med udgivelse i European Journal of Pain.

Anders er hos Hartvigsen & Hein 4 dage om ugen, hvor han beskæftiger sig med individuelle behandlinger samt holdtræning. Han er certificeret inden for GLA:D Ryg.