Jonas Fidelman

Jonas Fidelman

Kiropraktor med stor passion for træning. Under uddannelse inden for billeddiagnostik

Mailadresse: jf@rygklinik.dk

Jonas har i 2018 gennemført sit turnusforløb hos Hartvigsen & Hein sideløbende med at have arbejdet som primærundersøger på Rygcenter Syddanmark i Middelfart. Siden foråret 2019 har han været ansat på Sygehus Lillebælt i Vejle i en uddannelsesstilling inden for billeddiagnostik med primærfokus på MR og ultralyd. Han er fortsat tilknyttet Hartvigen & Hein, hvor han arbejder hver lørdag formiddag.

Jonas er meget videbegærlig og gør altid en ekstra indsats for at tilegne sig mere viden og trække på de ældre kollegers erfaringer.

Jonas har tidligere gennemført grundforløbet som mekaniker, hvilket har givet ham en unik forståelse for de belastninger, man bliver udsat for i fag med hårdere fysisk arbejde.

Jonas er en dedikeret idrætsudøver og er selv aktiv inden for brasiliansk jiu-jitsu, thai-boksning og styrketræning. Han har i 4 år undervist i fitnessboksning i OBBC, er certificeret MMA-instruktør og har undervist MMA-begyndere i Fighter Center Odense. Jonas anser træning for at være en vigtig del af langt de fleste behandlingsforløb.

Jonas deltager løbende i efteruddannelse, og han er bl.a. certificeret inden for GLA:D©Ryg.

Jonas er født i 1988 og bosat i Odense med sin hustru og søn. Jonas er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i 2018.