Vi er førende indenfor vores fag.


Lisbeth Hartvigsen er kiropraktor og har en ph.d.-grad indenfor rygproblemer blandt voksne. Tina Hein Lauridsen er kiropraktor og har omfattende efteruddannelse og erfaring indenfor behandling af børn.

Kristina Boe Dissing og Signe Fuglkjær er begge kiropraktorer og har en ph.d.-grad indenfor rygproblemer blandt børn og unge. Sine Kiilerich Andresen er kiropraktor og formand for kiropraktorerne i Region Syddanmark, og Jesper Hoeg er fysioterapeut og underviser fysioterapeuter og kiropraktorer i hele Danmark indenfor træning (og genoptræning) af mennesker med ondt i ryggen.


Mere end bare en kiropraktorklinik i Odense C.


Selvom vi er Odenses ældste kiropraktorklinik, er vi med på forreste række, når det gælder udvikling og ny viden. Vi står aldrig stille. Vi holder os konstant opdateret, så vi kan tilbyde dig den bedste og mest effektive behandling. Det har gjort, at vi den dag i dag stadig garanterer høj faglig ekspertise.

Når det gælder din ryg og din krop, bruger vi en kombination af den nyeste viden og vores faglige håndværk. Vi holder os ajour, så du er sikret den bedste og mest effektive behandling og rådgivning. Det gør vi blandt andet ved at deltage i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter, ved at være i konstant udvikling og indføre nye undersøgelses-, behandlings- og træningsformer løbende.

Du er garanteret en høj faglig ekspertise hos Hartvigsen & Hein. Både Tina Hein og Lisbeth Hartvigsen er førende på deres felt og meget efterspurgte som foredragsholdere og behandlere. Det kommer dig til gode, når du starter din behandling i vores klinik i Odense C.

På vores klinik finder du over syv behandlingsrum, en stor træningssal samt et røntgenanlæg med digital fremkaldelse og udstyr til ultralydsskanning. Det giver os de bedste forudsætninger for at tilbyde dig den bedst tilgængelige behandling og et målrettet, effektivt behandlingsforløb.