Få mere tilfredse medarbejdere, større arbejdsglæde og færre sygedage.


Professionelle behandlinger hos en kiropraktor og/eller fysioterapeut kan give mere tilfredse medarbejdere, større arbejdsglæde og færre sygedage. Et nyt personalegode i kampen om at rekruttere og fastholde værdifulde medarbejdere.

Pr. 1. januar 2012 blev arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringsordninger gjort skattepligtige for medarbejderne. Lovgivningen giver imidlertid mulighed for at dele af udgiften til behandlerforsikringer fortsat er omfattet af skattefrihed, bl.a. når det drejer sig om arbejdsrelaterede skader. Andre ordninger med arbejdsgiverbetalte behandlinger i forbindelse med arbejdsrelaterede skader vil fortsat være skattefri.

Det er nemt at tilbyde kiropraktik og/eller fysioterapi som personalegode. Medarbejderen kan selv kontakte en kiropraktor eller fysioterapeut efter eget valg. Arbejdsgiveren kan også vælge at lave en fast samarbejdsaftale med en eller flere lokale kiropraktorer eller fysioterapeuter. Når behandlingen er udført og afsluttet, sendes regningen direkte til arbejdsgiveren.