Forebyggelse og (genop)træning er mindst lige så stor en del af vores tilbud til dig.


Vi slipper dig ikke, før vi er helt sikre på, at du er klar igen. Træn individuelt eller på hold hos os før, under eller efter dit behandlingsforløb. Vi står klar i træningssalen til at hjælpe dig.

Skader opstår. Men vi kan gøre rigtigt meget for, at de ikke vender tilbage igen. Og vi kan hjælpe dig med at holde dine smerter nede. Du har mulighed for at deltage på flere forskellige træningshold. Alle hold er med trænere, der har stor faglig viden om lige præcis dine udfordringer. Det gør, at vi sammen kan tilpasse din træning, så den passer til dig. Det giver dig de bedste forudsætninger for at forebygge skader, holde dine smerter nede, forbedre din bevægelighed og forbedre din livskvalitet.

Individuel træning

Individuel træning tager altid udgangspunkt i et samarbejde med en af vores fysioterapeuter. Udover en undersøgelse, taler du og fysioterapeuten også om, hvordan I bedst muligt tilrettelægger dit personlige træningsprogram. Ved individuel træning bliver dit træningsprogram derfor også tilrettelagt, så det passer til lige præcis din situation, din fysik og dit træningsniveau.

Holdtræning

Når du træner på et af vores hold, træner du på et hold med maksimalt fem deltagere. Alle hold er ledet af en fysioterapeut i tæt samarbejde med en kiropraktor. Vi tilrettelægger din træning ud fra dit individuelle behov og gældende principper indenfor den nyeste rygforskning.