Billigere kiropraktik samt praktisk information.


Vores kiropraktiske forløb er ca 10% billigere end gennemsnittet. Læs om hvorfor samt om de ting du skal huske, når du kommer til behandling og træning.

Når det gælder din ryg og din krop, bruger vi en kombination af den nyeste viden og vores faglige håndværk. Vi holder os ajour, så du er sikret den bedste og mest effektive behandling og rådgivning. Det gør vi blandt andet ved at deltage i forskellige forsknings- og udviklingsprojekter, ved at være i konstant udvikling og indføre nye undersøgelses-, behandlings- og træningsformer løbende.

Du er garanteret en høj faglig ekspertise hos Hartvigsen & Hein. Både Tina Hein og Lisbeth Hartvigsen er førende på deres felt og meget efterspurgte som foredragsholdere og behandlere. Det kommer dig til gode, når du starter din behandling i vores klinik i Odense C.

På vores klinik finder du over syv behandlingsrum, en stor træningssal samt et ny røntgenanlæg med digital fremkaldelse og udstyr til ultralydsscanning. Det giver os de bedste forudsætninger for at tilbyde dig den bedst tilgængelige behandling og et målrettet, effektivt behandlingsforløb.