Anne Mette Pedersen

 

Mailadresse: amp@rygklinik.dk

Fysioterapeut med erfaring som
tidligere professionel håndboldspiller

Anne Mette er vores nye fysioterapeut og blev ansat hos Hartvigsen & Hein pr. 1. april 2021. Hun beskrives af sine omgivelser som energisk, nærværende og empatisk. Hun brænder for at gøre en forskel for andre og er meget ambitiøs og detaljeorienteret om sit arbejde. Som patient vil du opleve, at Anne Mette altid er smilende, nærværende og skaber et rum, hvor du er i centrum og vil have en aktiv rolle i dit forløb.

Anne Mette er et meget aktivt menneske. Siden hun var 15 år gammel, har hun været professionel håndboldspiller på højeste plan både nationalt og internationalt. Med 12 år som eliteatlet har hun spillet kampe på flere tophold i den danske liga, DM-finaler og i Champions League. Derudover har hun repræsenteret Danmark ved adskillige landskampe og slutrunder. Dette har givet hende nogle fantastiske oplevelser og færdigheder, som har gjort hende robust og lært hende meget. Desværre satte skader en stopper for hendes aktive karriere i sommeren 2020.

Gennem årene har Anne Mette selv været patient i mange genoptræningsforløb og har derfor en stor forståelse for, hvordan et forløb opleves som patient, og for hvordan motivationen er en vigtig medspiller. Hendes historik har givet hende gløden og passionen for at hjælpe andre, så de ikke ender i samme situation som hende selv. Anne Mette har erfaring med træning og behandling af idrætsudøvere og har tidligere varetaget holdtræning ved en privatklinik i København.

Sideløbende med sin håndbold-karriere har Anne Mette taget uddannelsen som fysioterapeut med flere praktikophold i primær- og sekundærsektoren. Senest var Anne Mette i praktik på Rygcenteret i Middelfart, hvor hun i 3 måneder arbejdede tæt sammen med kiropraktorer og læger. Herfra har hun et bredt kendskab til håndtering og diagnosticering af rygpatienter. Det var også her, hun fattede sin store interesse for Kognitiv Funktionel Terapi og den kroniske smertepatient.

Anne Mette er født i 1992 og bosiddende i Odense.