Jesper Hoeg

Jesper Hoeg

Kvalificeret fysioterapeut med veludviklede kompetencer indenfor problemstillinger relateret til rygsøjlen samt idrætsskader. Underviser i GLA:D©Ryg

Indehaver Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik

Mailadresse: jhoeg@rygklinik.dk

Jesper Hoeg er en fysioterapeut med særdeles højt fagligt niveau. Han har mange års erfaring i tværfaglig behandling og er særdeles kompetent til at varetage det fulde behandlingsforløb fra indledende behandling til genoptræning af patienten i samarbejde med klinikkens kiropraktorer og det øvrige sundhedsvæsen. Derudover er han ekspert i at motivere, således at man som patient ikke kun tilbydes fysisk behandling men også får en yderst kompetent mental sparring undervejs i sit behandlings- og træningsforløb. Jesper er desuden usædvanligt skarp til at finde de mest optimale øvelser/opgaver i forhold til den konkrete problemstilling. Det kan være aflæring af uhensigtsmæssige bevægemønstre, ændring af indgroede vaner, øvelser til genskabelse af naturlig bevægelse eller øvelser der skal styrke specifik muskulatur.

Siden endt uddannelse har Jesper været under løbende efteruddannelse inden for GLA:D Hofte & Knæ, GLA:D©Ryg, kognitiv funktionel terapi, styrke- og kredsløbstræning, idrætsfysioterapi, Soulmaids (indlægssål til børn med hælsmerter), SuperSole, McKenzie, kinesiotape samt løbestilsanalyse. Faktisk er det blevet til over 35 efteruddannelseskurser, hvilket gør, at Jesper ligger på et ekstremt højt fagligt niveau. I kraft af denne efteruddannelse og praktiske erfaring fra sit kliniske arbejde har Jesper specialiseret sig inden for muskuloskeletale lidelser, dvs. smerter og funktionsbegrænsninger, inden for hele bevægeapparatet.

Jesper blev uddannet som fysioterapeut i 2007 og inden da læste han Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. Efter endt uddannelse blev Jesper ansat på fysioterapiklinikken Institut Thomey i Odense, hvor han primært beskæftigede sig med idrætsfysioterapeutiske patienter i form af motionister, sub-elite og elitesportsudøvere. Fra 2009 praktiserede han på Otterup Fysioterapi & Træningsklinik, hvorefter han i maj 2011 blev tilknyttet Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, som han siden 2013 har været medejer af.

Under sin uddannelse var Jesper tilknyttet fodboldklubben B1909 og blev efter endt uddannelse tilknyttet håndboldliga-klubberne Ikast/Bording, Bjerringbro/Silkeborg og GOG. Jesper har endvidere hjulpet u-landsholdsspillere i badminton med forebyggende træning med henblik på at minimere risikoen for skader, og på denne baggrund har han undervist på fysioterapeutuddannelsen i Idrætsfysioterapi.

Jesper er født i 1978 og bosiddende i Odense med hustru og 2 børn.