Julie Højmark Larsen

Julie Højmark LarsenEnergisk, samarbejdsorienteret fysioterapeut

Mailadresse: jl@rygklinik.dk

Julie brænder for at arbejde med mennesker. Hun er en energisk fysioterapeut, der opleves som tillidsvækkende og nærværende. Hendes faglige engagement bunder i en stor nysgerrighed rettet mod fysioterapifaget. 

Relation, samarbejde og motivation er nøgleord i hendes behandlinger. Du vil derfor opleve at have en aktiv rolle i dit forløb. 

Under uddannelsen var Julie bl.a. i praktik på Rygcenteret i Middelfart og Genoptræningscenter Hollufgård, hvilket har givet hende et bredt kendskab til håndtering af rygpatienter, både individuelt og på hold. Fra Hollufgård har Julie desuden tilegnet sig viden om genoptræning efter diverse skader på bevægeapparatet. 

Hun blev efter endt uddannelse ansat indenfor børneområdet i Kolding Kommune. Herfra har Julie særligt erfaring med det tværprofessionelle samarbejde, knæproblematikker hos unge samt motorisk træning af børn.

Julie var under sin uddannelse tilknyttet Boldklubben Marienlysts volleyliga-herrer og blev efter endt uddannelse tilknyttet Middelfart Volleyballklubs eliteafdeling. Her bistår hun nu med akut skadesterapi såvel som forebyggende træning og genoptræningsforløb. 

Julie har været på kursus indenfor Kommunikation og Kognitiv Adfærdsterapi og er certificeret indenfor GLA:D©Ryg. 

Julie er født i 1993 og bosat i Odense.

Hun er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i 2019.