Kristina Boe Dissing

Kristina Boe Dissing

Kiropraktor med ph.d. omhandlende behandling af børn og unge

Mailadresse: kbdissing@rygklinik.dk

Kristina er en vellidt, kompetent og erfaren kiropraktor. Hun er altid glad og smilende – og både unge som gamle føler sig altid i gode hænder.

Kristina vægter god formidling højt, specielt når det drejer sig om at få patienterne til at føle sig trygge og velinformerede, men også i det tværfaglige samarbejde.

Sideløbende med sit klinikarbejde har Kristina opnået en ph.d. grad. Ph.d.-afhandlingen omhandlede omfanget af rygsmerter hos børn og unge samt effekten af manuel behandling på børns rygsmerter. I den forbindelse opnåede Kristina en ubeskrivelig erfaring med diagnosticering og behandling af børn og unge med smerter i muskler og led. Hun har efterfølgende deltaget i anden forskning omkring kiropraktisk behandling af børn med hovedpine og har i en periode været ansat som studieadjunkt ved Syddansk Universitet.

Arbejdet med børn og unge har en stor plads i Kristinas hjerte, og hun ser det som sin fornemste opgave at medvirke til at forbedre deres livskvalitet. Netop dette, at kunne gøre en forskel, er af stor vigtighed for hende, og hun anses for at være en meget empatisk og omsorgsfuld person, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe folk, uanset alder og problematik.

I marts 2021 blev hun ansat på deltid som senior forsker ved Kiropraktorernes Videnscenter, hvor hun står i spidsen for et nyt projekt omkring voksne med hovedpine i kiropraktor praksis. Udover det kliniske arbejde og sit arbejde som forsker, holder Kristina foredrag i både ind- og udland – både for kiropraktorer, andre faggrupper og internationale forskere – og hun holder sig konstant ajour med, hvad der rører sig, både indenfor diagnostisk, behandling og forskning.

Hun har tidligere besiddet tillidsposter i bl.a. Udvalget for Privatansatte kiropraktor under Dansk Kiropraktorforening samt siddet i bestyrelsen for Dansk Selskab for Kiropraktik.

Kristina blev uddannet som kiropraktor på Syddansk Universitet i 2001, tilbragte sin 1-årige turnus i Holbæk og fortsatte efterfølgende i privat kiropraktorpraksis i Middelfart. I 2013 startede Kristina i en deltidsstilling hos Hartvigsen & Hein, hvor hun hurtigt blev et vellidt medlem af behandlerteamet.

Kristina er født i 1971 og bosiddende i Odense med 2 voksne børn.