Sine Kiilerich Andresen

Sine Kiilerich Andresen

Kiropraktor med klinisk og politisk erfaring

Indehaver Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik

Mailadresse: ska@rygklinik.dk

Sine er født i 1981 og bosat med sin mand og 3 drenge i Odense. Hun er uddannet fra Syddansk Universitet i 2009, hvorefter hun gennemførte turnus på Rygcenter Syddanmark og i privat klinik i Slagelse og Kerteminde. Hun var efterfølgende ansat i privat klinik i Vejle og Hjørring, inden hun startede hos Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik i sommeren 2015. Sideløbende med sit kliniske arbejde underviser hun kiropraktorstuderende i ortopædisk og neurologisk undersøgelse på Syddansk Universitet.

Sine har været tilknyttet som kiropraktor på to ph.d.-projekter omhandlende ryg- og ekstremitetssmerter hos skolebørn, hvor hun oparbejdede erfaring indenfor diagnostik og behandling af denne patientgruppe.

Hun varetager udredning og behandling af bevægeapparatssmerter hos patienter i alle aldre og har altid fokus på individet og tilrettelægger forløb tilpasset den enkelte patient.

Deltager løbende i efteruddannelse og har b.la. efteruddannelse indenfor akupunktur, Udvidet Lænderygundersøgelse, GLAD Ryg og spinalstenose.

Sine har tidligere været aktiv dressurrytter på middelsvært niveau, hvorfor hun har speciel interesse og indsigt i at optimere den biomekaniske funktion af ryttere på alle niveauer.

Hun sidder desuden i bestyrelsen som formand i Kiropraktor-kredsforening Syd og er også medlem af samarbejdsudvalget i Region Syd.