Tina Hein Lauridsen

Tina Hein Lauridsen

Kiropraktor med mange års erfaring inden for ryg- og nakkelidelser samt baby- og børnekiropraktik

Indehaver Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik

Mailadresse: thein@rygklinik.dk

Tina Hein Lauridsen er en dedikeret kiropraktor med en høj faglig standard. Hun har mange års erfaring i tværfaglig behandling af folk i alle aldre og er derfor yderst kompetent, når det kommer til at koordinere et samlet behandlingsforløb, hvor man som patient føler sig tryg og på rette spor hele vejen igennem. Hun har siden endt uddannelse taget en lang række kurser og deltaget i konferencer, der gør, at hun i dag besidder en stor viden og erfaring, der kommer til udtryk i hendes behandlingsresultater.

Tina er erfaren inden for babykiropraktik samt behandling og diagnosticering af børn i det hele taget. Tinas grundighed og viden kombineret med hendes tillidsvækkende og omsorgsfulde personlighed betyder, at ikke kun børn finder tryghed i hendes tilgangsvinkel og behandling. Som forælder er man aldrig i tvivl om, at ens barn er i de bedste hænder, ligesom patienter, som indledningsvist måske er en anelse nervøse omkring kiropraktisk behandling, med det samme føler sig trygge i Tinas hænder

Udover sit daglige virke i klinikken er Tina foredragsholder og underviser. Hun har i mange år fungeret som beskikket censor i Klinisk Biomekanik/OSCE ved uddannelsen i Klinisk Biomekanik på Syddansk Universitet, ligesom hun også er godkendt som kiropraktortutor med henblik på ansættelse og undervisning af turnuskandidater. Hun er ansat som klinisk lærer i kiropraktorpraksis ved Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, og hun har fra 2016-2021 været medlem af Fokusgruppen i Pædiatri under Dansk Selskab for Kiropraktik. Ligeså var hun i 2019 tilknyttet et ph.d.-projekt under Svendborgprojektet som interviewer af forældre til børn med smerter i led og muskler.

Tina deltager kontinuerligt i forskningsprojekter, og Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik har siden 2009 været tilknyttet Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik som forskningsklinik.

Tina blev uddannet som kiropraktor i 1997 ved Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England, hvor hun udmærkede sig ved at afslutte sin uddannelse med det højeste karaktergennemsnit af alle færdiguddannede kiropraktorer det pågældende år. Hun blev herefter og arbejdede i England i et par år, inden hun vendte hjem til Danmark.

I 2003 blev Tina tilknyttet Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik, som dengang hed Kiropraktisk Klinik og var ejet af Lisbeth Hartvigsen. Tina trådte i 2005 ind som medejer af klinikken.

Tina er født i 1971 og er bosiddende i Tommerup St. med ægtefælle og 2 teenagebørn.