CORONA-VIRUS

Opdatering pr. d. 20/4-2022:

Da smitten er mindsket betydeligt i det danske samfund, bruger behandlerne ikke længere mundbind/visir ved nær kontakt med mindre, man som patient ønsker dette. Så gør vi det selvfølgelig meget gerne.

Husk fortsat at melde afbud ved symptomer på Covid-19 samt at bruge sprit, når du kommer på klinikken.

 

Opdatering pr. d. 18/3-2022:

En ny opdatering fra Sundhedsstyrelsen tilsiger, at patienter ikke længere behøver at bære mundbind ved fremmøde hos kiropraktor. Behandlerne vil fortsat bære mundbind/visir i situationer med tæt kontakt.

Oprethold stadig god afstand og husk at bruge sprit.

 

Opdatering pr. d. 7/3 2022:

Grundet faldende smittetal justerer vi vores brug af værnemidler til benyttelse ifm. behandling/øvelsesinstruktion med nær kontakt ansigt til ansigt. Det er derfor ikke længere nødvendigt at bruge mundbind/visir ved ophold i receptionen eller venteområderne.

Vi opfordrer fortsat til at holde afstand samt til at bruge sprit.

 

Opdatering pr. d. 1/2 2022:

Fra d.d. er Covid-19 ikke længere at betragte som en samfundskritisk sygdom. Sundhedsstyrelsen anbefaler fortsat brug af mundbind/visir i sundhedsvæsenet. Vi vil derfor fortsat bære disse værnemidler og opfordrer patienter og ledsagere til at gøre det samme.

Ligeledes opretholder vi stadig god afstand og de samme gode vaner vedr. rengøring og brug af sprit, som vi hele tiden har gjort.

 

Opdatering pr. d. 26. november 2021:

Fra mandag d. 29. november 2021 er det igen obligatorisk for patienter og behandlere at bære enten mundbind eller visir – både i reception, venteområder og i behandlingsrummene. Vi opfordrer fortsat til at holde ekstra afstand. Rengøring og brug af sprit har vi på intet tidspunkt slækket på, så det bør fortsat være trygt at komme hos os.

 

Opdatering pr. d. 14. juni 2021:

Fra d.d. er det ikke længere nødvendigt at bruge mundbind eller visir i kiropraktorpraksis. Vi gør det selvfølgelig fortsat, såfremt du ønsker det, eller hvis du i øvrigt er i risikogruppe.

Vi vil fortsat have stor opmærksomhed på rengøring, brug af sprit samt på at holde ekstra afstand, når det er muligt.

 

Opdatering pr. d. 5. januar 2021:

På grund af den nuværende situation henstiller vi til, at du kommer alene – til tiden, men ikke før tiden.

Vi er meget opmærksomme på, at der er mulighed for at holde ekstra afstand, og vi sørger for fortsat omhyggelig rengøring samt brug af sprit, visir eller mundbind.

Mange tak for din forståelse.

 

Opdatering pr. d. 17. december 2020:
– Kiropraktorerne er en del af sundhedsvæsenet og er derfor ikke omfattet af de nyeste restriktioner.
– Vi har åbent, og kiropraktorerne og fysioterapeuterne står klar til at hjælpe, hvis du oplever smerter fra muskler og led.
– Husk sprit, mundbind og god afstand.

 

Den 23. oktober udsendte Sundhedsstyrelsen skærpede retningslinjer og krav om brug af ansigtsværnemidler. Fra og med torsdag den 29. oktober er der krav om brug af mundbind eller visir på sundheds- og ældreområdet samt visse dele af socialområdet.

Alle – både behandlere og patienter – skal derfor bruge enten mundbind eller visir, når man befinder sig på klinikken. Har du ikke selv et mundbind med, har du mulighed for at købe et hos os.

Husk også at det fortsat gælder, at du skal udsætte din tid, hvis du har symptomer på Covid-19, influenza eller forkølelse.

Det vil fortsat blive vurderet telefonisk, om du kan modtages i klinikken. Alternativt tilbyder vi råd og vejledning via telefonen.

Hvis du har spørgsmål, kan du træffe os alle hverdage kl. 08-17 på 66 12 23 82.

Opdateret d. 5/1-2021.