Igen er H&H med til at hjælpe med forskning i smerter hos børn. Mie Vibe er en af de forældre, der har svaret på spørgsmål ifm. et projekt. Hun fortæller: ”Begge mine børn har fået behandling hos Tina, og hos dem var det primært humørændringer samt en fysioterapeuts opmærksomhed på motoriske vanskeligheder, der fik os afsted. De har begge reageret godt på behandling, og på et tidspunkt gav min datter selv udtryk for, at hun gerne snart ville besøge ”Tina Tryk”. Hun har selv kunnet fornemme bedringen ved behandling”.

To kiropraktor-studerende ved Syddansk Universitet står i spidsen for projektet. De har spurgt forældre til børn i alderen 3-6 år om, hvordan de fik mistanke om, at deres barn havde brug for kiropraktorhjælp. Børn i den alder klager sjældent over at have ondt, så det er ofte ting så som humørsvingninger, ændret adfærd, ændret søvnmønster eller motoriske problemer, der vækker mistanke hos forældrene.

Oplever man derfor, at ens barn ændrer adfærd, og der ikke umiddelbart kan findes en årsag hertil, kan det være en god idé at få et check og en ærlig vurdering af, om der potentielt kan være spændinger, der generer barnet.